14 Eylül 2013 Cumartesi

Zeyno' muzun 1 Yas Partisi

Minik kızımız Zeyno artık 1 yaşına girdi. İlk yaşını kutlamak için güzel bir doğum günü partisi hazırlayalım dedik. Evimizin yakınında olan Uğur Mumcu Parkı' ında yaptık doğum gününü. Doğum günü konseptimiz Gökkuşağı idi. Çünkü kızımız hayatımızı renklendirdi adeta gökkuşağı gibi :) 

Görsel tasarımcı Pınar arkadaşım sağolsun tema ile ilgili afiş, hatıra çerçevesi ,ikramlık süsler, su ve peçete etiketleri, çikolata ve su etiketlerininin hepsini tasarladı ve bizde hazırladık. 

Gelen konuklarımıza armağan etmek için farklı şekil ve modellerde aynalar hazırladık. Aynaları beyaz keselere koyarak ağaca astık. Yine hediyelik pembe yünden bebek anahtarlıkları ağacımıza astık. Ayrıca kitap ayraçlarımız ve magnetlerimiz vardı. Kitap ayraçlarını kurdela ve nazar boncukları ile süsledik. Magnetleri pembe keseler içinde hediye ettik. Ayrıca kelebek ve bebek olmak üzere 2 farklı modelde lavanta keseleri hazırlayıp yine hediye vermek için masamıza yerleştirdik. Gelen bebek ve çocuklar için lolipop şekerlerini ve happy birthday şapkalarını süsleyerek masamıza koyduk. Diğer mekan süslemelerimizi de yaptık. 

Kızımızın 1 yaşını dostlarımızla birlikte kutladık. Umarım gelenler memnun kalmışlardır.

Minik prensesim iyi ki doğdun :)















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder